Nieuws

Nominatie voor RES Awards 2021

19/11/2021

Het project 'Retail & Hotel Complex Veldstraat' te Gent is genomineerd voor de RES Awards 2021. De nominatie van dit project valt binnen de categorie 'commercial development'. Meer info over de nominatie vind je terug op https://resawards.be Meer beelden van het project in de Veldstraat te Gent kan je bekijken op de website van Abscis Architecten.
Lees meer

Karel de Grote-Hogeschool verhuist naar imposante nieuwbouw op de Meir

14/10/2020

De Karel de Grote-Hogeschool verhuist in 2024 van de Groenplaats naar een indrukwekkende nieuwe campus op de Meir in Antwerpen. De hogeschool en projectontwikkelaar Meir Corner - een samenwerking tussen Tans Group en Urbicoon - stelden woensdag de plannen voor.
Lees meer

Karel de Grote Hogeschool verhuist campus van Groenplaats naar Meir: "Zal zeker bijdragen aan dynamiek en opwaardering van de Meir"

14/10/2020

De Karel de Grote hogeschool is een nieuwe campus aan het inrichten op de Meir in Antwerpen. Het huidige gebouw aan de Groenplaats wordt te klein. De hogeschool gaat zijn intrek nemen in het oude Proximusgebouw op de hoek met de Jezusstraat. Over 4 jaar zouden er zo'n 7.000 studenten les moeten volgen. Op het gelijkvloers van de campus komen er winkels.
Lees meer